Over Performance Stables

Performance Stables is een africhting in- en verkoop stal voor jong tot oud talent. Wij richten ons op de dekkerij, sport en prestaties en zijn in het bezit van een eigen KI station. Performance Stables ligt aan de Zutphensestraat 380 in Brummen en kijkt uit midden op de Ijsselvallei van Brummen. Omringd door rust en natuur!

Onze specialiteiten

Bent u opzoek naar een paard? Wij hebben een groot bestand van fokkers en eigenaren die hun veulen, merrie of sportpaard aan ons aanbieden. Diverse paarden in iedere prijsklasse en op ieder niveau. Kijk ons actuele aanbod onder het kopje te koop

Ons dekstation vertegenwoordigd de tophengst Mexpression. 2019/2020 is voor onze Gelderse hengst een zeer succesvol jaar. Zo is Mexpression in 2020 tot Premie hengst verklaard op de Hengstenkeuring. Voor meer informatie over Mexpression klik hier.

Ook is het mogelijk om bij ons om uw paard in training te zetten. Het opleiden van jonge paarden naar het hogere werk, of het uitbrengen van Jonge paarden op competities zoals; Pavo cup, Subli cup, VSN trofee, Ibop testen etc. Alles in het scala van een happy athlete staat bij ons hoog in het vaandel. Alles op zijn tijd en met plezier naar succes!

Ons portofolio

Mexpression

Expression x Koss x Zichem
Stokmaat 1,72
Kleur: Bruin

Deze getalenteerde KWPN premie hengst (2019/2020). Mexpression is een paard vol met dressuur genen voor de toekomst.

De vader Expression zelf is een Grand prix paard en uit deze lijn komen meerdere Grand prix paarden. Ook uit de moederlijn van Mexpression komen zeer goede dressuur en Grand prix paarden. Uit de moeder van Mexpression komt ook het Grand prix paard Tinus ( grand prix België) En niet te vergeten de mm Oranda is een keur x pref x prestatie!

De combinatie van koss x Zichem is gelijkwaardig aan betrouwbaarheid en werkwilligheid.

Mexpression is een hengst voor de toekomst. Werkwillig, betrouwbaar en een top karakter en is daarnaast bloedmooi.

De eerste 35 merries zijn gedekt waarvan 98% bij de eerste insiminatie gelijk dracht zijn.

Kort samengevat de premie hengst Mexpression is een kampioen met kampioenen.

Prestatie:

  • Gelderse premiehengst 2020
  • 12e plaats PAVO-cup Ermelo 2021
  • 83 punten hengstencompetitie Gelders Paard 2021/2022

Geïnteresseerd in een dekking?

Neem contact met ons op via onze contact pagina

Nieuws

SPONSORS EN ONDERSTEUNERS

Website build by - Performance Stables